EA Play Live 2020 a fost in special despre trecerea jocurilor de pe Origin pe Steam si Skate 4. Bine, a fost prezentat si Star Wars Squadrons, noul eveniment din Apex Legends, Sims 4 (pentru a n oara), FIFA, Madden si starurile fiecarui show EA: EA Originals.

Mai multe platforme si cross-play

Astfel, Apex Legends, The Sims 4, Titanfall 2, A Way Out, Dead Space 3, ultimele NFS-uri de la Rivals incoace si toate jocurile prezentate la acest EA Play vor fi, sau sunt deja, disponibile pe Steam. De asemenea, EA Access va deveni primul serviciu tip abonament pe Steam spre finalul verii.

Rocket Arena
Rocket Arena

„Sapte jocuri noi vor fi lansate pentru Nintendo Switch in urmatoarele 12 luni: Burnout Paradise: Remastered va fi disponibil incepand cu 19 iunie 2020, urmat de Apex Legends și FIFA 21 in toamna.

Functia cross-play va fi disponibila si pentru Apex Legends, Rocket Arena și Star Wars: Squadrons, care se vor alatura jocului Need for Speed Heat, deja accesibil cu suport cross-play.” – comunicat de presa EA

Squadrons si Skate 4

Star Wars: Squadrons s-a numarat printre vedetele serii, fiind jocul cu nave spatiale Star Wars la care visa orice fan. Prezinta single si multiplayer de 5 vs. 5, cu nave si game mode-uri diverse si nu presupune microtranzactii. Cel putin momentan, in trailer spunand „unlock cosmetic and loadout simply by playing the game”, referinta clara la fiasco-ul Battlefront 2. Squadrons poate fi jucat integral si in VR.

cockpit view

Insa EA se pot lauda cu cel mai mare fan-service din istoria ultimilor ani de gaming. Dupa ce au spus in 2017 ca nu lucreaza la Skate 4, ieri au dat in sfarsit anuntul mult asteptat. Nu avem multe detalii, insa simplul fapt ca Skate 4 chiar se afla in productie e indeajuns. Dupa 10 ani in care fanii au facut glume si au spamat pe Twitter si orice alta retea de socializare ca tot ce vor de la EA e doar inca un Skate ca sa isi spele pacatele, iata ca un miracol s-a produs:

EA Originals

Starurile despre care am vorbit la inceput, EA Originals, sunt acele jocuri care se asociaza cu EA doar prin nume. Indie-uri cu idei originale si stiluri proprii. Astfel, anul acesta am avut:

  • Rocket Arena: un nou tip de joc hero arena shooter, unde focusul este pe rachete (stiu, cine ar fi ghicit). Chiar arata foarte distractiv, ca orice arena shooter. Disponibil de pe 14 iulie.
  • It Takes Two: urmatorul joc platformer co-op de la Hazelight, producatorii A Way Out.
  • Lost in Random: un joc inspirat la greu de povestile lui Tim Burton. Data de lansare in 2021.

Similar Articles

2 thoughts on “EA Play Live 2020 si Skate 4

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.