Astăzi studiourile EA și Bioware au anunțat data de lansarea a demo-ului, 14 februarie, cu sub o lună înainte de lansarea oficială a jocului. Demo-ul va fi destul de consistent, fiind jucabile prima parte, în care Reaper-ii atacă pământul (chiar începutul campaniei) și o parte a poveștii prin noul multiplayer cooperativ.

Demo-ul va fi lansat pentru toate cele trei platforme deja conscrate, PS3, Xbox 360 și PC.

Într-un interviu acordat producătorului executiv al seriei, Casey Hudson, el ne spune următoarele: „Suntem încântați că putem oferi jucătorilor un demo solid, care îi va pune în prima linie a acestui război intergalactic. Scara la care a fost făcut jocul le întrece cu mult pe celelalte și nu se compară cu nimic din ce am făcut până acum. Cu acțiunea intensă, personalizare extensivă și putere emoțională, Mass Effect 3 va fi un action RPG spectaculos, atât pentru fani cât și pentru noii veniți.

Vă reamintesc că data oficială de lansare este 6 martie, iar dacă faceți precomandă primiți anumite bonusuri in-game. Mai joi aveți un trailer cu Mass Effect 3 și Kinect, cum cel din urmă se știe că va veni și pe PC, vă las să decideți dacă vă face cu ochiul.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.