Eee PC 1008HA Seashell a fost desemnat Netbook-ul European pe perioada 2009 – 2010 de către prestigioasa organizaţie EISA. Design-ul, puterea de lucru, portabilitatea şi dotările complete reprezintă atu-urile modelului fashion lansat de Asus.

Colţurile rotunjite şi suprafeţele glossy definesc stilul „Seashell” al lui Asus Eee PC 1008HA, iar nivelul dotărilor este la înălţime. Portabilul de la Asus vine echipat cu un procesor Intel Atom N280, 1GB DDR2 RAM, hard disk de 160GB şi spaţiu de stocare online de 10GB. Pe partea de comunicaţii, avem la dispoziţie reţea Wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, LAN, cameră web de 1.3megapixeli şi două porturi USB. Display-ul cu tehnologie LED are o diagonală de 10inch şi oferă o rezoluţie de 1024×600 pixeli. Sistemul de operare este Windows XP Home Edition, preinstalat, alături de suita Microsoft Works, iar portabilitatea este excelentă: netbook-ul cântăreşte doar 1.1Kg şi oferă o autonomie de peste 6 ore.

Astfel este argumentată alegerea portabilului din familia Eee PC drept Netbook-ul European 2009 – 2010.

EISA (European Imaging and Sound Association) este o asociaţie formată din 50 reviste de specialitate din 19 ţări europene. Asociaţia a început să acorde Premiile EISA în anul 1982 (anul înfiinţării), acestea devenind cunoscute pe plan global sub titulatura „European EISA Awards”. La ora actuală, Premiile EISA sunt considerate cele mai prestigioase premii de specialitate din Europa.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.