Elgato, una din cele mai populare firme de hardware si software pentru streameri si creatorii de continut, lanseaza aplicatia Stream Deck 5.0. Actualizarea aplicatiei aduce o serie de optiuni noi pentru internauti.

Elgato se remarca printre marii furnizori de „ustensile” pentru streameri si creatori de continut. Aplicatia Stream Deck 5.0 a primit un update major care duce streamingul la cu totul alt nivel.

Deoarece organizarea unui stream este relativ complicata pentru incepatori, Stream Deck 5.0 aduce ghiduri noi, interviuri cu streamerii veterani si chiar tutoriale pentru cresterea eficientei in folosirea platformei.

Datorita tastelor LCD customizabile, streamerii pot controla mai usor aplicatiile folosite in timpul sesiunilor. Cele 5 sectiuni principale aduse in Stream Deck Store sunt: Discover, Plugins, Icons, Music, si Sound Effects. Interfetele de control Stream Deck vin cu 6, 15 sau 32 de taste.

Plugins aduce o serie de pachete facute special pentru a ajuta la broadcasting, editare sau design. Elgato are parteneriate cu platforme populare precum Twitch, Zoom Meetings, ShadowPlay al NVIDIA etc. Cu ajutorul extensiei Stream Deck SDK, utilizatorii pot adauga gratuit pluginuri personale.

Music aduce multe melodii care nu sunt protejate de mana de fier a copyright-ului. Astfel, creatorii de continut nu vor mai suferi din cauza videoclipurilor fara sunet.

Icons & Sound Effects aduc continut care pentru personalizare. Pachetele de iconite ajuta mult la identificarea optiunilor folosite in timpul unei sesiuni de streaming. Astfel, poti sa apesi pe butonul Kawaii Doge ca sa se auda MLG Trumpet pe fundal dupa un play nebun. Misto, nu?

Partea buna: platforma este gratuita. Partea mai putin buna: este gratuita pentru utilizatorii produselor Elgato. Aplicatia Stream Deck poate fi descarcata imediat dupa achizitionarea unui produs Elgato de pe site.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.