La o saptamana dupa ce cei de la Epic au recunoscut ca jocul sau MOBA free-to-play Paragon era intr-o situatie mai delicata sa zicem, studioul a anuntat ca vor inchide in intregime serverele pe 26 aprilie.

Epic afirma ca si-au dat seama ca nu au reusit sa gaseasca o cale catre succes cu acesta. Postarea de blog deschisa pe aceasta tema descrie situatia jocului in termeni directi, ceea ce indica faptul ca nu exista nicio solutie plauzibila pentru mentinerea numarului de jucatori pe care jocul ar trebui sa-l aiba.

 

Postarea de pe blog:

Apreciem cu adevarat tot ce ai pus in Paragon. Am primit multe idei pasionale pentru locul unde sa luam jocul; revarsarea sugestiilor atent este o alta dovada a acestei comunitati incredibile.

Dupa o analiza atenta si multe dezbateri interne dificile, consideram ca nu exista o cale clara pentru noi sa cream Paragon intr-un MOBA care sa pastreze destui jucatori pentru a fi viabil.

Nu am executat suficient de bine pentru a respecta promisiunea lui Paragon. V-am dezamagit – in ciuda muncii incredibil de grele a echipei – si ne pare rau.

Pentru a face acest lucru corect, Epic ofera o rambursare completa fiecarui jucator Paragon pentru fiecare achizitie de pe orice platforma. Aceasta rambursare va proveni direct de la compania Epic si nu de la furnizorul dvs. de platforma.

 

Pentru a solicita rambursarea, urmati acesti pasi:

  • Daca nu jucati de pe PC, conectati-va contul Epic (creati unul daca este necesar).
  • Daca jucati de pe PC sau daca v-ati conectat deja contul Epic, puteti solicita rambursarea dvs. aici.

Vom continua sa folosim serverele Paragon pana pe 26 aprilie 2018. Pe masura ce populatia jucatorilor continua sa scada, timpul de matchmaking si calitatea se vor degrada in continuare.

Va multumim ca v-ati alaturat in aceasta calatorie si pentru dedicarea dvs. la Paragon.
Ce pot sa zic, sa-i fie tarana usoara, cei drept nu mai exista o cale de intoarecere, de aceea acestia se vor concentra mai mult pe sandbox-ul survival Fortinte, care cred eu ca va reusi sa ii ia locul lui Paragon.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.