Epic Games incearca mereu sa caute modalitati de a pastra popularul sau joc battle royale, Fortnite, plin de continut proaspat. Jucatorii spera mereu sa auda anunturi despre noi arme care sunt adaugate in joc de catre dezvoltator.

Ultimul anunt al unei noi arme care va fi adaugata pe Fortnite a fost vineri, 2 noiembrie, cu dezvaluirea unei pusti de asalt puternice. Aceasta a aparut ieri in feed-ul de actualizari care se deschide cand lansati jocul.

Conceput dupa clasicul Ak-47, AR-ul (Assault Rifle) promite un damage mai mare jucatorilor. De asemenea, faptul ca este o pusca de asalt „puternica” inseamna probabil ca va face mai mult damage decat standardul M4.

Descrierea oficiala a acestei arme spune ca „pusca de asalt puternica este foarte utila atunci cand trageti in shot-uri mici”. Probabil va fi mai putin precisa, de aceea este mai eficienta cand trageti in shot-uri mici.

Noua pusca va fi prima arma adaugata, in jocul battle royale, de la introducerea Quad Lanucher-ului. Ramane de vazut daca Epic Games va lasa in urma una dintre cele mai populare arme actuale, de pe Forntite, pentru a face loc acestei noi pusti.

Datorita fundalului imaginii anuntului pentru noua arma, care va fi adaugata in curand pe Fortnite, aceasta pusca de asalt va fi probabil gasita la legendare si epice.

La momentul scrierii acestui articol, nu se stie exact cand Epic Games va decide sa adauge noua pusca pe Fortnite. Cel mai probabil acesta va fi introdusa in urmatorul update major pe care dezvoltatorul il implementeaza.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.