Epic Games Store ofera cate un joc gratuit zilnic. Fiecare poate fi adaugat in librarie timp de 24h, apoi dispare. Disponibilitatea incepe cu 18:00 si se incheie urmatoarea zi la aceeasi ora.

Joc gratuit curent: Jurassic World Evolution

Epic Games real list
De la Alien: Isolation incolo, lista asta a prezis perfect

Epic Games Store sunt deja populari pentru modelul lor de business prin care isi aduc utilizatori pe platforma: jocuri gratuite. Ba in fiecare luna sau saptamana, Epic obisnuiesc sa dea cate un joc pe degeaba (asta daca timpul nu e valuta).

Pana sa inceapa giveaway-ul cu Cities: Skylines, era gratis Pillars of Eternity. Gasiti aici lista completa cu toata mita oferita de cand s-a lansat platforma.

Daca vreuna din pozele de mai jos va par cunoscute, iata ca a fost demontat zvonul. Asa ca sfat general: nu luati de bun tot ce va trimite prietenul doar pentru ca „e tovarasa-miu, nu m-ar minti in veci”. Nu te poate minti cand nici el nu cunoaste adevarul.

Cu niste cunostiinte de clasa a 3-a, poti scrie si tu o lista. Cu bazele unui program de editare foto, o poti chiar face sa para oficiala. Dar, in final, e doar miniciuna. Fake news.

Din „leak”-urile astea, tot Epic au de castigat. Ca na, lumea are FOMO (Fear of Missing Out) si isi pun repede Launcher-ul sa nu rateze vreo mocangea…oferta prea buna ca sa fie adevarata. Iar atata timp cat tot l-ai pus, poti sa bagi si un meci de Fortnite, ca nu ai jucat de mult, nu? Ah, ia uite! L-au bagat pe Kratos, idolul meu in viata. Mai bine il cumpar cat am ocazia. „Daneloo, mai avem bani pe card, sau iar ai facut cumparaturi cat pentru tot cartierul?”

2 thoughts on “Epic Games ofera gratuit 15 jocuri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.