Astăzi, am fost invitaţi de către EPSON România la lansarea unei noi game de produse. Printre imprimante foto, plottere şi alte echipamente, din ciclul „de toate pentru toţi”, noi ne-am delectat ochii cu noile proiectoare dedicate distracţiei din sufragerie şi cu proiectoarele exclusiviste pentru gaming.

Chiar dacă în momentul de faţă în România avem un segment minuscul (datorită preţului bineînţeles) pe această piaţă, am considerat necesar să vă ţinem totuşi la curent. Avem voie totuşi voie să visăm la cum am putea vedea meciul pe blocul de vis-a-vis 🙂 .

Cum spuneam, EPSON vrea să atragă gamerii şi pasionaţii de home entertainment şi prin urmare, încearcă marea cu degetul şi pe piaţa de la noi cu două produse foarte interesante. Este vorba de Epson EH-TW450 şi de Epson EH-TW2900.

EPSON a ales pentru fabricarea acestor proiectoare, tehnologia 3LCD în defavoarea DLP. Diferenţa dintre cele două tehnologii este compunerea culorilor, care nu se mai realizează la nivelul ochiului / scoarţei cerebrale, ci direct pe obiectivul proiectorului.

Rezultatul este o imagine mai clară, mai vie şi care nu mai dă dureri de cap, la propriu.
Cele două proiectoare sunt compatibile cu cele mai populare console de pe piaţă cum ar fi XboX360, seria Play Station şi să nu uităm, Nintendo WII. Ah, da, şi PC-ul. Pe partea de conectică după cum veţi vedea în tabelul de mai jos, proiectoarele stau foarte bine.

Momentan nu avem detalii despre preţuri, dar vă vom ţine la curent pe forum. Vă las să admiraţi între timp o prezentare a unui proiector din seria entertainment, nume de cod: EH TW5000.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.