Ești pregatit sa joci Heroes of the Storm? Daca da, te astepta oamenii de la Nexus sa le iei premiile, daca nu, te pregatesc ei.

Blizzard Entertainment si Nexus Gamers Pub, impreună cu Asus si LikeIT, organizeaza sambata, 21 februarie ora 19:00, evenimentul Heroes of the Storm Prepare for Battle, prima si cea mai buna ocazie de a fi alaturi de fanii jocului.

Link eveniment – https://www.facebook.com/events/444327209057269/

Primii 250 de participanti sunt castigători (detalii mai jos). In plus, toți cei prezenti vor avea posibilitatea sa castige premii constand in goodies oferite de Asus și LikeIT, periferice Asus Strix, dar si invitații la DreamHack.

Primii 250 de participanți care isi vor confirma participarea pe adresa de email nexusbucharest@gmail.com cu numele complet, adresa de email si numarul de telefon si care se vor prezenta sambata seara la datorie in Nexus Gamers Pub vor primi garantat, in cel mult 24 de ore de la finalul evenimentului, o cheie pentru Heroes of the Storm Closed Beta. Nu a fost niciodata atat de usor să obtii o cheie pentru Heroes of the Storm, iar noi stim ca o vrei, asa ca ne vedem acolo.

Unde? – Nexus Gamers Pub, Bvd. Regina Elisabeta, nr. 37
Când? – Sâmbătă, 21 februarie, ora 19:00
Cu cine? – Cu Octav ‘ang’ Crețu, Bobospider, Adrian Adila, alți invitați surpriză și mulți, mulți fani

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.