Michael Schumacher, Ayrton Senna si inca 5 piloti iconici vor putea fi alesi drept coechipieri in F1 2021. Acest lucru se va putea realiza prin intermediul modului de joc My Team, actualizat pentru acest an.

Cei care achizitioneaza versiunea deluxe a jocului vor avea acces la 7 dintre cei mai de succes piloti ai sportului. Acestia sunt: Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost, Jenson Button, Nico Rosberg, David Coulthard si Felipe Massa.

Cei 7 piloti vor fi impartiti intr-un sistem pe 3 niveluri. Astfel, jucatorul poate alege unul dintre ei la inceputul jocului. Informatiile despre impartirea pe fiecare tier al pilotilor sau care dintre ei vor fi disponibili de la inceput nu au fost inca dezvaluite.

Ce-i drept, cred ca am putea sa ne facem o vaga idee despre repartitia lor. Odata cu reintoarcerea My Team in F1 2021, pilotii vor avea atasate niste statistici. Cei 7 piloti disponibili in versiunea Deluxe deja au primit fiecare cate un rating:

  • Michael Schumacher – 94: 91 de victorii în 308 curse. A fost de 7 ori campion mondial, ultimele 5 titluri fiind consecutive;
  • Ayrton Senna – 94: 41 de victorii; 80 de clasari pe podium; triplu Campion Mondial;
  • Alain Prost – 93: 51 de victorii; 41 cele mai rapide tururi in cursa; cvadruplu campion mondial;
  • Jenson Button – 90: A castigat Campionatul Mondial in 2009 in primul sezon al echipei Brawn GP, care a devenit Mercedes AMG Petronas un an mai tarziu;
  • Nico Rosberg – 89: A castigat 9 din 21 de curse in timpul sezonului din 2016, ajungand campion mondial in acel an;
  • David Coulthard – 87: 13 victorii; a urcat pe podium de 62 de ori si a fost vicecampion in 2001;
  • Felipe Massa – 86: 11 victorii; 41 de clasari pe podium si vicecampion al sezonului din 2008.

Pentru grila curenta, statisticile vor fi dezvaluite pe parcurs. Pana atunci vom urmari batalia pentru titlu care se duce intre campionul en-titre, Sir Lewis Hamilton, si tanarul Max Verstappen. Celor doi li se alatura pe coperta de lansare monegascul Charles Leclerc, care arata rezultate notabile alaturi de noua formatie a Scuderiei Ferrari.

F1 2021 va fi disponibil pe data de 16 iulie atat pentru consolele last gen cat si pentru cele next gen, dar si pentru PC. Preturile incep de la 59,99 euro (Standard Edition) si ajung la 74,99, pentru Deluxe Edition.

Similar Articles

2 thoughts on “F1 2021 adauga 7 piloti clasici modului My Team

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.