Ubisoft a lansat un nou patch pentru Far Cry 5. In conformitate cu notele de lansare, patch-ul cu numarul 10 introduce un mod de joc nou, adauga instrumente IGE Scripting, precum si noi arme, vehicule, masti si echipamente speciale.

Mai mult, aceasta ultima actualizare remediaza o problema audio care provoca un accident de tip margine, o eroare de eroare de conectare atunci cand gazda unei partide din joc a creat o sesiune privata, precum si o inghetare care ar aparea la accesarea jocului partid. Modul „Nou joc +” al lui Far Cry 5 permite jucatorilor sa inceapa jocul cu progresul caracteristic actual.

In mod specific, aceasta include „arme, deblocări, avantaje si provocari”. Jucatorii nu vor pastra totul, totusi. Dupa cum se arata in joc; „Veti pierde toate dezvaluirile hartilor, progresul misiunii, punctele de rezistenta si armele de inchiriat”. Modul modifica unele avantaje ale jocului pentru a permite jucatorilor sa le cumpere de mai multe ori, sporind astfel beneficiile pe care le ofera. Retineti ca modul nu afecteaza progresul dvs. Arcade.

Cea de-a doua adaugare noua este un nou nivel de dificultate numit „Infamous”, care este deblocat numai odata ce jucatorii incep modul New +. Setarea „Infamous” face ca jocul sa fie mai greu decat cea mai dificila optiune de dificultate. Cu toate acestea, modul indica o „recompensă speciala” pentru jucatorii care reusesc sa o completeze. Modul avertizeaza si jucatorii; „Odata ce începeti jocul în dificultate Infamous, nu veti putea reduce dificultatea fara a reporni noul modul de joc New+”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.