ESGNTV, in parteneriat cu cei de la Capcom sunt mandri sa anunte o editie speciala a emisiunii “Fight Night”. Luni, 27 ianuarie, de la 22:30, ESGN va incepe seria de emisiuni dedicate Super Street Fighter IV. Studioul din Berlin, Germania, va reuni cei mai cunoscuti jucatori de Street Fighter din cele mai importante capitale ale Europei, pentru a concura pentru marele premiu de 25.000 de dolari.

Gazda emisiunii este Dan “Frodan” Chou acesta va comenta ESGN “Fight Night”: Super Street Fighter IV impreuna cu invitatii speciali, Ryan „Gootecks” Gutierrez si Nick „Tasteless” Plott. Printre jucatorii care se vor lupta pentru titlul de campion se numara Ho Kun „Xian” Xian, Hajime “Tokido” Taniguchi, Seonwoo “Infiltration” Lee, Ryan Hart, Ryan “FChamp” Pagkaliwangan, Olivier “Luffy” Hay, Alioune “Alioune” Camara si Mike Ross. Prima confruntare de luni seara, va avea loc intre Ho „Xian” Kund si Mike Ross.

Inainte de aceasta editie speciala a emisiunii “Fight Night” telespectatorii vor putea afla cele mai noi stiri din lumea eSports direct de la Dan “Frodan” Chou in cadrul “ESGN Daily News”, care va fi difuzat la ora 20:00. Noi episoade ale “ESGN Daily News” si “Fight Night” vor fi difuzate zilnic, de la aceleasi ore, pentru a-i tine la curent pe toti fanii, cu cele mai noi si incitante meciuri din lumea eSports.

Episoadele anterioare ale “Fight Night” pot fi urmarite in reluare si sunt disponibile si sub forma de video-on-demand (VOD) pe canalul YouTube al ESGNTV.com. Cel mai recent episod “ESGN Daily News” va fi difuzat in reluare a doua zi de la 9:00, fiind disponibil de asemenea si ca VOD.

Iata si o avanpremiera a editiei speciale ESGN “Fight Night”: Super Street Fighter IV, ce poate fi urmarit pe canalul ESGNTV de pe YouTube

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.