DICE a scos un trailer nou pentru Battlefield V, care nu numai ca impartaseste o multime de detalii despre ceea ce jucatorii se pot astepta de la jocul complet, dar confirma, de asemenea, cativa biti de informatii despre modul de joc Battle Royale.

Firestorm este ceea ce DICE numeste versiunea Battlefield V a modului extrem de popular de Battle Royale. Firestorm sustine maximum 64 de jucatori si se pare ca va fi disponibil doar pentru echipe de patru jucatori.

Asa cum ati vazut de la teaser-ul de la sfarsitul Gamescom 2018, Firestorm nu va scapa de distrugere de vehicule sau de vreunul din elementele de nisip ale lui Battlefield. Trailerul de astazi nu are trasaturi noi de la Firestorm, dar DICE a confirmat ca harta va fi cea mai mare din istoria seriei.

Restul informatiilor continua sa enumere cele opt moduri multiplayer care vor fi disponibile la lansare si scapa cateva teaser-uri despre campania de jocuri de razboi pentru un singur jucator. Patru povesti de sine statatoare vor fi disponibile la lansare: un prolog, Nordlys, Tirailleur si Under Flag. Ultimul tigru, al cincilea episod, va fi adăugat după lansare.

Desi nu se confirma in mod explicit numarul de harti multiplayer pe care le vom juca la lansare, am vazut ca vom vizita opt „setari neexplorate”. După lansare, componenta de serviciu live, Tides of War, va începe, promitand noi locatii.

Interesant este ca jocul Combine Arms co-op nu este pe punctul de a fi vazut, insa vom continua sa ii urimarim pe cei de la EA, pentru a afla daca a fost anulat complet sau daca inca vine lansarea acestuia.

Battlefield V Beta este disponibil incepand de pe 4 Septembrie pentru unii, si se deschide pentru toti Joi. Jocul complet se lanseaza cu un mic delay, in data de 20 Noiembrie si vine pe PC, PS4 si Xbox One.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.