Florian Munteanu intra in pielea lui Krieg pentru viitorul film Borderlands. Actorul roman e cunoscut pentru rolul sau din Creed 2.
Lionsgate continua sa aduca din ce in ce mai multi actori pentru Borderlands. Ultima aditie in distributia filmului este actorul roman, Florian Munteanu. In Creed 2 a interpretat rolul lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago din Rocky 4. Urmeaza sa joace si in productia Marvel intitulata Shag-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Training for CREED 2 - Florian Munteanu | Muscle Madness

In filmul Borderlands, il va interpreta pe Krieg, unul din personajele adaugate ca DLC al doilea joc din serie. El este protectorul lui Tiny Tina, care va fi interpretata de actrita Ariana Greenblatt in film. Krieg este un fost bandit cu multiple personalitati, iar din Borderlands 2 stim ca e din clasa „Psycho”.

„Florian aduce o umanitate autentica si multe straturi unui personaj care, la suprafata, pare total nebun si salbatic. Krieg a fost de departe cel mai dificil rol de jucat, iar Florian l-a adus la viata si l-a interpretat intr-un mod pe care nu-l credeam posibil. Va fi un Krieg genial si se va potrivi perfect cu distributia noastra” – regizorul Eli Roth, pentru The Hollywood Reporter

Din distributia filmului mai fac parte si Cate Blanchett, in rolul lui Lilith, sau Jamie Lee Curtis, in al Patriciei Tannis. Apare si comediantul Kevin Hart, despre care se zvoneste ca a primit rolul lui Roland.

„Sunt foarte entuziasmat. M-am indragostit de rol imediat ce am pus ochii pe el. Abia astept sa-l aduc pe Krieg la viata!” – spune Florian Munteanu intr-o postare publicata pe contul personal de Instagram.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.