Codemasters si EA Games au lansat trailer-ul Features pentru Formula 1 2021. Ni se arata o grafica actualizata si noi elemente de gameplay, menite sa creasca imersiunea din timpul jocului.

Nu va mai dura mult pana cand primul joc Formula 1, de dupa achizitia Codemasters de catre EA, va ajunge la vanzare. Apropo de acest lucru, de acum pilotii vor avea rating-uri de performanta. Seems familiar?

Sa ne indreptam atentia catre principala atractie a noului joc, si anume modul Braking Point. Prin acest mod de joc, jucatorilor li se va pemite urcarea in ierarhia sportului cu motor. Vor incepe cu seria suport a Campionatului Mondia de Formula 1, F2, iar mai apoi vor avansa catre F1. Aici vor putea alege sa concureze pentru una dintre cele 5 echipe puse la dispozitie.

Pe langa actiunea de pe circuit, Formula 1 2021 propune si o sumedenie de evenimente off-track, care vor permite crearea de prietenii sau rivalitati pe parcursul a peste 3 sezoane. Pe langa pilotii binecunoscuti, antagonistul virtual, Devon Butler, are parte de o revenire.

Noul joc din seria F1 a celor de la Codemasters pune la dispozitia jucatorilor o gama larga de modalitati in care se pot juca. Va veti putea conecata cu prietenii prin intermediului 2 Player Career, avand de ales daca veti concura impreuna, pentru aceeasi echipa, sau pentru echipe rivale. Va fi disponobil si un mod split-screen, in caz ca vreti sa va intreceti de pe canapea cu musafirii.

Daca vorbim despre grafica, trebuie sa stiti ca F1 2021 va beneficia de avantajele noilor console. Astfel ca pe consolele next gen jocul are parte de un overhaul la nivel vizual. Acesta include si o mai buna reprezentare a deteriorarii elementelor de caroserie sau a degradarii pneurilor.

Pentru cei care aleg sa achizitioneze versiunea Deluxe, jocul va fi disponibil cu 3 zile mai devreme. Pe langa acest lucru, versiunea Deluxe include 7 piloti reprezentativi pentru modul My Team. Aici vorbim de nume precum Michael Schumacher, Alain Prost sau Ayrton Senna. De asemenea, pachetul include si content personalizabil si 18000 de PitCoins.

Formula 1 2021 se lanseaza pe 16 iulie pe Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, si pe PC.

 

Similar Articles

One thought on “Formula 1 2021 ajunge curand la vanzare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.