Fortnite Sezonul 10, numit oficial Sezonul X, a fost lansat la doar cateva zile dupa ce teaser-ul sau a fost prezentat la finala Cupei Mondiale Fortnite din New York.

Noul update aduce inapoi Dusty Depot, care a facut parte din lumea Fortnite pana la lansarea sezonului 4 in luna mai a anului trecut. Epic Games a inclus si noul costum de mech, numit B.R.U.T.E. In plus, noul sezon Fortnite aduce si Season 10 Battle Pass, care ofera jucatorilor o sansa de a debloca peste 100 de recompense exclusive. Exista, de asemenea, tone de update-uri ale modului de joc Arena si o experienta imbunatatita de streaming pentru toate platformele.

Noutati Fortnite Sezonul X:

B.R.U.T.E – Un costum de mech care poate fi purtat de doi jucatori. Unul merge in timp ce celalalt trage, poate fi purtat si de un singur jucator prin trecerea intre miscare si tragere.

Rift Zones– Locatiile din trecut incep sa reapara pe harta Fortnite ca urmare a exploziei Zero Point. Jucatorii vor putea din nou sa viziteze Dusty Depot.

Missions – Battle Pass ofera acum misiuni cu multi-obiective care ofera cosmetice exclusive ca recompensa si Battle Stars.

New Devices and Prefabs – Storm Controller-ul si prefabricatele pentru Risky Reels sunt acum disponibile in modul creativ, alaturi de alte jucarii noi.

LTMs – Junkyard Juke si Sky Station Showdown sunt acum disponibile in modul creativ.

Locker – O noua caracteristica Locker pentru Save the World va permite sa folositi emouturi, music packs si loading screen-urile de la Battle Royale in modul de cooperare.

New Missions and Systems – Save the World a fost actualizat cu multe misiuni si sisteme de joc noi.

Noul sezon Fortnite aduce la pachet si Battle Pass-ul care reprezinta cheia deblocarii a peste 100 de recompense exclusive. „De data aceasta, veti obtine instant X-Lord si Catalyst Outfit atunci cand achizitionati Battle Pass. Pe masura ce va ridicati nivelul, veti debloca recompense, cum ar pickaxe-uri duale, emouturi, loading screen-uri, Outfit styles si multe altele”, scrie echipa Fortnite intr-o postare pe blog.

Pe langa noile schimbari majore, Fortnite Sezonul X aduce diverse update-uri ale modului de joc Arena, inclusiv Solos si Trios Arena si 10 divizii distincte. Puteti, de asemenea, sa va creati propria furtuna cu mai multe faze sau doar sa reproduceti furtuna valului Battle Royale 10 folosind Controllerul Storm.

In plus, Sezonul X din Fortnite aduce insula Grid, care este o insula plata acoperita cu o retea de patrate, aceste ajutand la masurarea zonei.

Exista noua misiune „Hit the Road”, unde puteti aduce alti trei jucatori care sa o ajute pe Quinn sa ajunga la statia radio pentru a-si difuza Song of the Summer.

In ceea ce priveste schimbarile aduse gameplay-ului, cel mai recent sezon Fortnite ofera optiuni pentru ”Team Rotation” si include carcateristica ”Team Visuals Determined At game” pentru controlul detaliilor cosmetice care sunt asociate modurilor de joc in echipa.

Sezonul X contine si nelipsitele bug-fix-uri, inclusiv cele legate de problema in care jucatorii ar putea pierde capacitatea de a tinti sau a se ghemui dupa ce au folosit Prop-o-Matic si cele legate de eroarea „session has expired” la re-joining-ul cu alt server de jucatori pe dispozitivele mobile.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.