Gran Turismo Sport este cea mai noua iteratie a seriei de succes de simulatoare auto disponibila doar pentru Playstation. Cum este un titlu prea important ca sa treaca neobservat, Playstation Romania a organizat o lansare aparte pentru acesta.

Este al 7-lea titlu major din aceasta serie serie si primul care vine, in sfarsit, pe Playstation 4. Si nu o face oricum, ci cu suport pentru 4K in 60 fps. „Ej neboon?!” zici ca te joci pe PC. Sa nu exageram. Dar oricum, grafica lui e super buna. Dar mai importanta decat grafica este senzatia.

Nu sunt sofer de fel. De fapt nu am nici permis. Dar titlul acesta m-a atras prin dificultatea destul de bine potrivita, dar si prin varietatea masinilor. Sa ne intelegem, nu imi plac simulatoarele auto mega hardcore, dar acesta cumva mi-a picat cu tronc. Poate pentru ca este de fapt un simcade. Dar am sa continui sa ii zic simulator pentru ca este oricum din alta galaxie fata de NFS-uri.

Istoria Gran Turismo | WASD

Si l-am jucat in ultima saptamana pana n-am mai putut si cumva s-au vazut rezultatele. La lansarea de la Motor Park Adancata am reusit sa scot cel mai bun timp de la concursul din GT Sport.

Din pacate, pe pista n-am reusit o performanta similara. Era prima oara cand am condus o masina mai rasarita decat Renault Megane 1 Classic si nu va imaginati ca am condus-o prea mult. N-am permis de conducere :(.

Damn, son! BMW 228i ce l-am condus este vis.

Bineinteles, in joc am incercat-o de cateva ori un BMW M4 (caci nu este disponibil 228i) si nu mi-a placut comparativ cu altele din grupa ei. Dar dupa cele 6 ture pe circuit m-am dus si-am incercat-o sa vad daca senzatia e similara. Si am incercat cu casca VR si volan. Se comporta cam la fel. Franeaza in acelasi stil. Isi „incarca” botul cu greutatea in acelasi stil si vireaza la fel. Bine, micile diferente pe care le-am sesizat probabil ca se datoreaza si faptului ca sunt modele diferite (M4 si 228i).

Dar singura diferenta notabila este ca atunci cand ai casca VR pe cap, nu te afunzi in scaun cand ii dai „talpa”.

Si bineinteles, in masina adevarata m-au usturat ochii groaznic. Am stat incordat de parca ma alerga monstrul masinilor. Dar cert este ca acum mi-ar placea sa joc si restul jocului cu volan si casca VR. „It feels good, man!”. Din pacate, sunt doar cateva curse pentru „casca”, nu tot jocul.

O sa revin asupra subiectului in review-ul pe care il pregatesc. E acel gen de joc pe care nu il pot ignora, alaturi de God of War.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.