După cum spune și numele, Arc Midi R2 este o carcasă de dimensiuni medii, proiectată pentru sistemele high-end. Carcasa oferă un airflow excelent, loc special pentru SSD-uri, interior customizabil și multe altele.

Interiorul carcasei este spațios, oferind multe posibilități pentru cable management, spațiu suficient și pentru radiatoarele de la water cooling, 8 cage-uri detașabile pentru HDD-uri (un grup de 5 și unul de 3), două slot-uri penrtu unități optice și ceva mai inedit, loc pentru două drive- uri de 2.5″ în spatele plăcii de bază. Sursa este așezată în partea de jos, iar în total avem loc să montăm 7 ventilatoare (din care 3 sunt incluse).

Ca design, carcasa este simple & stylish, de culoarea negru mat și cu o parte transparentă. Tot la capitolul ergonomie, dispune și de un fan controller, filtre de praf detașabile (care se pot spăla), trei ventilatoare Silent Series R2 și materiale de calitate. Butoanele sunt pe „acoperișul”
carcasei, în partea din față. Pe lângă clasicele Power și Reset, două LED-uri, 2 USB 3.0, Audio In/Out și Fan Controller.

Prețul va fi destul de piperat, undeva pe la 90 de euro în Europa, dar la noi probabil va intra mult mai scump. Când? Martie 2013.

 

Galerie {gallery}/2013/01-news/ianuarie/25/fractal:166:105:0:1{/gallery}

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.