Aşa că veţi putea să vă caftiţi prietenii fără să le mai invineţiţi ochii. Asta dacă evident nu vă scapă accidental controller-ul de PS3 din mână. Jocul Mortal Kombat IX poate fi cumpărat din oricare Diverta la preţul de 270 Lei pentru PS3.

Bun, ştiţi de unde şi cât costă, acum să vă povestesc şi una-alta din cele întâmplate ieri.

Formula e similară turneului internaţional de Mortal Kombat despre care v-am mai povestit aici. Tot băieţii de la theGameCAST.net s-au ocupat şi de data aceasta de organizare. Pe lângă clasicul concurs unde cei 32 de concurenţi înscrişi şi-au rupt capu’ în joc a mai fost şi o mini cupă pentru presă la care m-am băgat şi eu. M-a caftit grav Cătălin de la GameCAST, însă întrucât făcea parte din organizare s-a retras şi m-am trezit ca fiind câştigătorului costumului lui Scorpion din MK1.

Vă daţi seama că nu mă pasionează costumaţiile de genu, aşa că staţi pe aproape, sau pe Facebook, căci dorim să îl dăm cuiva interesat.

Concursul pentru public s-a desfăşurat tot pe 4 standuri PS3, iar finala nu a mai fost vizionată pe acel Bravia 3D, ci a fost proiecta pe perete cu un proiector BenQ, la rezolutie Full HD. Meciurile dintre primi 4 clasaţi au fost superbe şi v-am şi filmat unul dintre cele jucate în marea finală.

 

 

 

So, jocul este superb, personajele sunt şi ele foarte bine lucrate, iar combo-urile….sunt mmmm… super poetice. Mai jos aveţi şi dovada.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.