EA și studio-ul Danger Close (responsabili pentru ediția 2010 a seriei Medal of Honor) pornesc sezonul shooterelor al acestui an cu trailerul de debut din următorul titlu Medal of Honor numit Warfighter.

Aparent povestea se va continua pe alte fronturi, dar în mare parte, vom juca din nou în pielea a unor specialiști militari aparținând diverselor forțe militare specializate de pe întreg globul (SEAL, SAS, SFOD-D, GROM etc.). Sunt curios câți șmecheri militari îți vor băga pe gât și mai important, cât de bine se vor pregăti de data asta pentru componenta multiplayer, fără ajutorul celor de la DICE.

Din ce susțin cei de la Danger Close, ei vor să țintească spre un nivel de „autenticitate” maximă cu acest titlu, datorită parteneriatului exclusiv cu forțele militare de mai sus, plus implementarea engine-ului Frostbite 2 pentru o portretizare cât mai precisă a conflictelor globale și a soldaților participanți. Mai multe vom afla în următoarele zile de la Fulger, care e în mijlocul câmpului de luptă la Game Developers Conference 2012 în San Francisco. Până atunci, poftiți trailerul de lansare mai jos. Savurați bine!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=pXBH6TC-Ojs

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.