Tehnologia tot avanseaza, lumea este interesata din ce in ce mai mult de livestreaming, de aceea odata cu lansarea Geforce Experience 2.0, ShadowPlay primeste de asemenea un update. Geforce Experience 2.0 vine cu 4 noi tehnologii pe care le veti descoperii in josul articolului.

In mai 2013 a aparut Geforce Experience, la acel moment el avea suport pentru 80 de jocuri si avea 1 milion de instalari, apoi in Octombrie 2013 a aparut Shadowplay si Gamestream. In Octombrie Experience-ul suporta 100 de jocuri si avea 15 milioane de instalari. In decembrie 2013 Experience a avansat si a aparut optiunea de a face stream pe Twitch, de asemenea a aparut o gama larga de jocuri compatibile cu Experience, anume 130 de jocuri. In acel moment au fost 24 de milioane de instalari.

Astazi, 7 aprilie 2014 a aparut Geforce Experience 2.0, acesta vine cu noi tehnologii. Shadowplay pentru notebook-uri, gamestream pentru notebook-uri si tehnologia de „Battery Boost”. Pe langa aceste noi 3 tehnologii a aparut si optiunea de Desktop Capture. Pana astazi au fost 30 de milioane de instalari si momentan sunt 150 de jocuri compatibile cu Gefore Experience.

Majoritatea utilizatorilor de notebook-uri nu s-au gandit vreodata ca vor face stream pe ele, de aceea Nvidia s-a gandit sa ofere utilizatorilor de notebook-uri optiunea de Shadowplay. Acum cu Shadowplay pentru notebook-uri, cu un singur click iti poti inregistra o actiune din joc, cu un singur click poti face livestream pe twitch, fara scaderi drastice de FPS-uri. De asemenea acest serviciu este gratuit.

De asemenea cu noua tehnologie de „Desktop Capture” poti face livestream pentru jocurile pe care le ti in „Windowed/Borderless Window”, pana acum aceasta optiune nu era disponibila. Noua tehnologie gratuita de la Nvidia, Geforce Experience, functioneaza de asemenea si pe GPU-urile Nvidia pentru PC.

Asta nu este tot, odata cu lansarea update-ului pentru Geforce Experience, ShadowPlay-ul se aproprie din ce in ce mai mult de celelalte programe de livestreaming (OBS si Xsplit). Acum ShadowPlay-ul are optiuni pentru:

  • Output Resolution
  •  Custom Bitrate & Framerate
  •  Auto-pause la Alt-tab
  •  Broadcast 720p @ 60fps

Puteti downloada Geforce Experience 2.0 gratuit de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.