Genius a anunţat un nou mouse profesional de gaming, care va intra pe piaţă cu denumirea de Maurus. Acesta este destinat, în special, jocurilor FPS/RTS şi face parte din proaspăta serie GX Gaming, lansată anul acesta la CeBit.

Noul Maurus are cinci butoane programabile şi numeroase funcţii adaptabile conform dorinţelor fiecăruia. Scorpion UI permite setarea a până la 21 de macro-uri diferite ce sunt salvate, împreună cu alte funcţii, în memoria on-board a mouse-ului. Butoanele left, right, middle cu scroll, next page şi last page sunt setate default.

În plus, Maurus dispune de patru nivele de rezoluţie ce permit utilizatorilor schimbarea dpi-ului, acestea fiind 450/900/1800/3500, direct din mouse. Acesta mai vine şi cu 20g greutate incorporată şi un timp de raspuns de 1 ms.

Din punct de vedere estetic, Maurus de la Genius are un sistem de iluminare care „aprinde” scroll-ul şi logo-ul în timpul jocului. De asemenea, materialul cauciucat cu care este acoperit nu permite alunecarea sau scăparea la mişcări mai bruşte.

Pentru moment, Maurus a fost anunţat doar pentru piaţa nord americană, începând din luna mai şi va costa aproximativ 50 de dolari.

 

{gallery}/2012/01-news/20-04/poze-maurus/:125:120:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.