Cu ocazia GamesCom, Razer a lansat cu mare fast două noi produse: mouse-ul Naga şi pad-ul Megasoma.

Megasoma, este un pad din silicon, care combină precizia şi tracking-ul unui pad dur cu confortul şi viteza unui pad sintetic.

Dimensiunile sunt următoarele: 350mm lungime x 230 mm lăţime x 2mm grosime.

Razer nu a menţionat cărui tip de jucători(high-sens / low-sens) se adresează noua suprafaţă.

Pad-ul va fi în curând disponibil pe site-ul Razer la un preţ de aproximativ 50 E.

Al doilea produs lansat de Razer, este mouse-ul Naga. Naga se adresează jucătorilor de MMORPG-uri(WoW), care nu mai prididesc cu macro-urile. Lăsând gluma la o parte, Naga este un mouse ergonomic care deţine nici mai mult nici mai puţin decât 17 butoane programabile. Poate vi se pare prea mult, dar în combinaţie cu o tastatură de gaming, acest lucru poate face diferenţa între viaţă şi moarte în WoW sau Warhammer.

Alte aspecte ale şoarecului care merită menţionate sunt dimensiunile destul de reduse: 116mm lungime x 69 lăţime x 41.6mm înălţime, polling-ul de 1000 Hz şi un tracking de 200 inch/secundă.

Senzorul este unul laser,”Razer Precision”, capabil de până la 5600 DPI, 3.5G şi conform băieţilor de la Razer Blueprints este senzorul original de pe Mamba, cu mici îmbunătăţiri.
Skate-urile sunt cele cu care ne-au obişnuit Razer, mai exact, mult prea solicitatele skate-uri din teflon.

Mulţi dintre voi vă veţi întreba de ce Naga se adresează în special jucătorilor de MMO-uri. Ei bine, Naga vine cu add-on-uri software(meniuri in-game customizate) pentru jocuri ca WoW şi Warhammer Online: Age of Reckoning. Destul de motivant pentru maniacii genurilor, nu?

Naga va fi disponibil şi el în curând pe website-ul Razer la un preţ de aproximativ 80 €.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.