O placa video Super Overclocked din familia Pascal, cu pret mid-range, avand semnatura Windforce la capitolul racire si iluminare RGB. Suna bine Noul GTX 1060 G1 Gaming?

GTX 1060 G1 Gaming va avea un sistem de racire Windforce 2X, cu 2 ventilatoare de 90mm care se invartesc alternativ si 2 heat pipe-uri de compozit de cupru care ating placa direct.

Placa dispune de iluminare RGB, permitand astfel utilizatorului sa asorteze culoarea acestuia cu tema celorlalte componente din interiorul PC-ului. Toate cele 16,8 milioane de culori pot fi selectate prin intermediul engine-ului Xtreme, care permite, de asemenea, selectarea a diferite moduri de iluminare. LED-ul special smart power va indica orice probleme de stabilitate.

Acelasi engine ofera si overclock printr-un singur click, desi momentan nu cunoastem valorile clock-ului de baza sau a overclock-ului placii video. Power phase-urile au crescut de la 3+1 (GTX 1060 reference) la 6+1 pentru GTX 1060 G1 Gaming, astfel oferind un voltaj mai stabil in overclock.

Asteptam insa toate specificatiile pentru aceasta placa video.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.