Cei de la Gigabyte au anuntat kit-ul dual channel 16GB Aorus RGB, ce face orice membru al partidului PCMR sa baleasca excesiv: au frecventa de 4400 MHz.

Noile memorii vin cu laudatul Hynix D die, livrand o latine de banda mare si performante mari pentru memorie RAM DDR4 cu XMP 4400 MHz si cu timingul 19-26-26-46. Dar nu in ultimul rand, acestea dispun si de un pret de vanzare decent.

Memoriile Aorus RGB 4400 MHz sunt perfecte pentru platformele highend Z490 sau X570, oferind o calitate distinsa si stabilitate.

Aorus RGB 4400 MHz

Prin suportul RGB 2.0, kit-ul vine drept completare pentru utilizatorii ce isi pot personaliza dupa bunul plac iluminarea RGB in intreg sistemul, pe diverse componente.

Memoriile Gigabyte Aorus RGB dispun de Hynix D die, ce sunt optimizate ca entuziastii de overclocking sa dispuna de intreaga putere a sistemului sau.

Ca si in cazul celorlalte produse Gigabyte, memoriile Aorus RGB 4400 MHz sunt aduse la standardul Gigabyte Ultra Durable si au fost testate sub conditii riguroase pentru a fi siguri ca noile memorii ofera o performanta aparte

Mai mult, acestea dispun si de garantie pe viata, iar utilizatorii isi mai pot scapa de o grija.

Memoriile Aorus RGB 4400 MHz 16GB dispun de heatsink de aluminiu, avand finisaze de calitate, iar acesta ofera un design placut. Heatsinkurile au fost proiectate astfel ca utilizatorul sa nu se accidenteze sau zgarie in momentul in care monteaza modulele RAM pe placa de baza.

Kit-ul Aorus o sa fie dispinibil pe piata la sfarsitul Q2 2020.

 

Similar Articles

One thought on “Gigabyte anunta memoriile Aorus RGB 16GB 4400 MHz

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.