Gigabyte a anuntat astazi lansarea unui nou dispozitiv de gaming din gama Aorus, si anume mouse-ul extrem de personalizabil Aorus M5. Sistemul revolutionar de distributie a greutatii permite utilizatorilor sa ajusteze echilibrul si sa gaseasca greutatea optima a mouse-ului pentru un control maxim si flexibilitate.

Avand un senzor optic avansat, Aorus M5 este o arma perfecta pentru jocuri cu cea mai buna precizie. De asemenea, acesta ofera raspuns rapid la apasare, fiind ajutat de switch-urile Omron de cea mai buna calitate, cu iluminare RGB personalizabila si un profil curat si organizat pentru a raspunde nevoilor pe care jucatorii le doresc cel mai mult.

Gigabyte AORUS M5

Aorus M5 se mandreste cu un senzor optic de 16000 dpi (Pixart 3389), capabil de acceleratie de 400 ips si 50G, care va ofera precizia maxima pentru jocurile competitive. Totodata, sistemul revolutionar de distributie a greutatii va permite sa personalizati centrul de greutate de la 118 g la 130,5 g pentru viteza, precizie si performanta in timpul sesiunilor de gaming.

Acesta dispune de switch-urile japoneze Omron, care sunt prezente pe ambele butoane si ofera cea mai confortabila experienta cu un raspuns clar, tactil la indemana. Switch-urile sunt, de asemenea, proiectate pentru a garanta o durata de viata extinsa de peste 50 de milioane de click-uri.

Utilizand software-ul Aorus Engine, utilizatorii pot personaliza iluminatul cu pana la 16,7 milioane de culori si numeroase modele pentru a se potrivi cu stilul personal si configurarea jocurilor. Iluminatul poate fi sincronizat cu produsele Aorus RGB Fusion.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.