GIGABYTE  anunţă debutul celor mai noi plăci de bază bazate pe standardul Thin Mini-ITX. Noile plăci de bază GIGABYTE H77TN şi B75TN permit alcătuirea de sisteme compacte şi subţiri All-In-One (AIO), care să respecte specificaţiile Intel pentru PC-uri AIO.

Având un design low profile care este cu 43% mai subţire decât plăcile Mini-ITX tradiţionale, plăcile GIGABYTE Thin Mini-ITX oferă experienţa unui PC complet, aceleaşi performanţe şi opţiuni care sunt aşteptate de la un PC Desktop tradiţional. În plus, plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX oferă conectică de alimentare flexibilă şi specificaţii de expansiune IO ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de sisteme de PC-uri industriale şi comperciale, care să se supună standardelor Intel pentru PC-uri Thin Mini-ITX.

„Plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX subliniază angajamentul nostru pentru piaţa de PC-uri Desktop şi întaresc poziţia de lider din segmentul AIO.” A comentat Henry Kao, Vice Preşedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit.
„Adoptând noi standarde precum Thin Mini-ITX, GIGABYTE permite inovarea continuă în designul PC-urilor şi dechiderea uşilor catre noi segmente de piaţă precum PC-uri industriale, cărora PC-urile tradiţionale nu se adresau până acum.”

„IDC aşteaptă o creştere de 26% a pieţei PC-urilor AIO în următorii 3 ani. Nu este nici o surpriză că PC-urile AIO reprezintă segmentul în creştere al pieţei de PC Desktop în 2013 şi în viitor. Suntem încântaţi să vedem GIGABYTE participând la dezvoltarea acestui important ecosistem AIO „, a declarat Steve Dallman, Vice Preşedinte al Intel Reseller Channel. „În special, suntem încântaţi să vedem GIGABYTE aducând noi produse bazate pe chipseturile Intel H77 şi B75 care se adresează atât intrepriderilor mici cât şi utilizatorilor de acasă. Aştept cu nerăbdare sistemele AIO construite cu noile plăci de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX, care vor fi disponibile pe piaţă în curând.”

Plăcile de bază GIGABYTE H77TN şi GIGABYTE B75TN sunt bazate pe chipseturile Intel H77 şi B75 care suportă procesoarele Intel Core din a 2-a şi a 3-a generaţie. La numai 17cm x 17cm, şi o înalţime de numai 2.5cm, plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX integrează şi un standard de alimentare flexibil, care include un panou de control configurabil cu opţiuni de alimentare la 12V, respectiv 19V şi o gamă largă de tensiuni de alimentare între 12V şi 19V pentru o varietate de opţiuni de surse de alimentare.
Plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX oferă flexibilitate IO excelentă, cu slotul de expansiune PCI Express x4, acompaniat de porturile mSATA şi Mini PCIe oferind o gamă largă de opţiuni IO moderne şi legacy.

Standardul Thin Mini-ITX se bazează pe specificaţiile formatului Mini-ITX de 17cm x 17cm, adăugând o limitare de 2.5cm a înălţimii panoului IO, care asigură compatibilitatea cu carcasele şi sistemele mai subţiri. Alte optimizări, cum ar fi plasarea socketului procesorului şi folosirea memoriilor SODIMM clădesc un nou format care este proiectat pentru a face posibilă construirea de sisteme elegante şi puternice fară compromisuri de performanţa sau funcţionalitate.

Mai multe tipuri de carcase All-in-One care urmează standardele Thin Mini-ITX sunt disponibile deja pe piaţă, iar multe altele sunt aşteptate în decursul anului 2013. Cele mai multe dintre carcase dispun de displayuri HD Touchscreen, componente interne de răcire şi sunt echipate să funcţioneze perfect cu plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX.

Plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX sunt o alegere excelentă într-o gamă de spaţii industriale şi comerciale restrânse, cum ar fi sisteme POS, PC-uri pentru jocuri de cazino, PC-uri industriale şi unităţi de semnalistică digitală. Cu toate acestea, plăcile de bază GIGABYTE Thin Mini-ITX sunt şi punctul de pornire pentru orice utilizator DIY sau entuziast care doreşte să îşi contruiască propriul PC All-in-One.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.