După ce atât AMD cât și NVIDIA și-au făcut damblaua și ne-au dat care mai de care mai tare pe spate cu plăcile lor flagship și cele mainstream, a venit timpul să apară și soluțiile entry. Astfel GIGABYTE au lansat NVIDIA GV-N520OC-1G și NVIDIA GV-N520TC-1G.

Dacă nu v-aţi dat seama încă din introducere, vorbim de plăcile destinate userilor cu portofele ceva mai uşoare, mai concret, despre două variante ale NVIDIA GT520.

Una vine echipată cu 1GB memorie GDDR3 iar cealaltă cu 512MB, tot GDDR3, dar cu turbo-cache, ceea ce înseamnă că vă poate fura din memoria RAM încă 512MB pentru a suplini nevoile unor aplicaţii mai „flămânde”. GPU-ul are o frecvenţă de bază de 830Mhz iar pe cei ce se gândesc la un eventual overclocking îi dezamăgesc pentru că răcirea este mai mult pasivă decât activă, în cazul ambelor produse.

Plăcile sunt low-profile, deci vor fi apreciate de cei care doresc să îşi asambleze propriul sistem pentru home-entertainment. Ieşirile video – HDMI, DVI şi D-SUB garantează o rezoluţie maximă de 2560*1600.

GIGABYTE GT520 nu sunt încă disponibile pe piaţa din România şi nici detalii legate de preţ nu avem pentru moment.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.