Deşi Intel a anunţat că „fericiţii” posesori de procesoare „Sandy Bridge” vor putea să se bucure de achiziţie abia începând cu luna aprilie, marii producători de plăci de bază au început deja livrarea plăcilor cu cipset revizuit.

În momentul în care citiţi aceste rânduri, GIGABYTE are deja disponibile pentru comenzi o parte din plăcile de bază cu cipsetul revizuit. Noile versiuni B3 ale plăcilor pot fi deosebite cu uşurinţă de versiunile precedente datorită „semnăturii” B3 pe care o poartă la sfârşitul numelui de model, vizibil pe cutie, PCB şi chiar în BIOS.

Mai mult, la scurtă vreme după ce s-a aflat de eroarea de proiectare, GIGABYTE a lansat utilitarul GIGABYTE 6 Series SATA Check, ce ajută la optimizarea performanţelor SATA prin identificarea porturilor SATA 6Gbps ce pot fi folosite, în acelaşi timp utilizatorii fiind avertizaţi să nu folosească porturile afectate Intel® PCH SATA. Odată cu livrarea noii versiuni B3 a plăcilor de bază din seria 6, GIGABYTE a lansat o versiune îmbunătăţită a utilitarului 6 Series SATA Check ce identifică şi chipsetul şi revizia lui (fie B2 sau B3).

Momentan, puteţi comanda plăcile de bază cu cipset revizuit doar de aici.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.