De dimineaţă, la cafea, răsfoiam informaţiile care se tot revarsă dinspre Computex, expoziţia de tehnologie care se desfăşoară zilele acestea la Taipei. Printre numeroasele booth-babes care îmi făceau cu ochiul am observat cu mirare o placă de bază care semăna ca design cu G1 Killer, însă este de fapt construită în jurul celui mai nou cipset Intel, Z68.

  

 Din fotografia făcută prin geamul de plexiglas nu se pot observa prea multe, iar GIGABYTE România nu au putut să ne ofere prea multe detalii în afara faptului că placa este la revizia 0.1 şi va fi disponibilă începând cu Q3.

Este evident totuşi că GA-Z68-Gaming are acelaşi design agresiv ca surioara mai mare, bazată pe cipsetul X58.

GA-Z86-Gaming are 12 faze de alimentare, două PCI Express x16 capabile de Quad SLI sau CrossfireX şi restul de caracteristici disponibile pe seria G1 Killer – USB 3.0, sunet Creative şi plăci de reţea de la Bigfoot E2100 Killer.

Pentru că tot veni vorba, GIGABYTE a lansat astăzi un update pentru posesorii de plăci de bază G1, mai exact, au updatat firmware-ul plăcilor de reţea E2100. Firmware-ul aduce cu sine tehnologia „Advanced Stream Detect” care prioritizează şi clasifcă în mod dinamic traficul de pe reţea pentru a nu vă afecta latenţa conexiunii. Mai multe detalii despre acest lucru, aveţi detalii aici. 

 

“Bigfoot Networks este lider al reţelisticii de mare performanţă pentru jocurile online, iar cu ajutorul noii tehnologii Advanced Stream Detect, oferim acum aceleaşi optimizări şi îmbunătăţiri de performanţă pentru streaming-ul video şi audio şi aplicaţiile de comunicaţie în timp real,” a spus Michael Howse, CEO al Bigfoot Networks. “Unele dintre cele mai populare aplicaţii de azi cum ar fi Skype®, Youtube®, Netflix® şi, desigur, jocurile online, sunt foarte sensibile în cazul latenţei şi conţinutului de reţea. Înainte, trebuia să rulăm aplicaţiile cu nevoi intensive de reţea pe rând pentru a obţine performanţe maxime. Cu Advanced Stream Detect, puteţi rula videoconferinţe, face stream de muzică şi video, juca jocuri, şi chiar descărca fişiere imense în background fără a afecta experienţa online.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.