Nu demult, GIGABYTE a lansat noua generație de placi de bază pentru platformele Intel. Noutățile constau în implementarea USB 3.0, SATA 3.0 si creșterea puterii pe porturile USB de 3 ori.

 

 

Placile sunt bazate pe chipset-ul AMD700, cu socket-ul AM3. Alte facilitați ale plăcilor sunt: 8+2 faze de alimentare, Ultra Durable 3 și Easy Energy Saver. Gigabyte susține că plăcile sunt recomandate pentru overclock, datorită suportului pentru procesoarele AMD Phenom™II și Athlon™II cu HyperTransport 3.0 pe 45nm și a alimentării cu 8+2 faze care face față procesoarelor de 140W și suportul DDR3. Easy Energy Saver economisește energie prin reglarea puterii ce este transmisă la CPU, oferind doar cât este necesar pentru îndeplinirea sarcinii.

 

Cei 3 magnifici :

  1. Noul standard USB 3.0 oferă o rată de transfer de până la 5 Gbps (o creștere de 10 ori față de USB 2.0). De asemenea, este compatibilă cu toate dispozitivele USB 2.0.
  2. Interfața SATA 3.0 este capabilă să atingă o viteză de 6 Gbps (dublu față de SATA 2.0). În RAID 0 placa de bază GIGABYTE X58A-UD7 crește viteza de transfer de 4 ori față de SATA 2.0.  Procesorul RAID onboard optimizează prelucrarea datelor, astfel reducând dependența de CPU si mărind performanțele.
  3. 3x USB Power crește puterea de alimentare de pe porturile USB, pentru echipamente cât mai puternice. Siguranțele dedicate cu rezistență scăzută asigură căderi mici de tensiune și stabilitate.

 

 

Modele pentru AMD sunt: GA-790FXTA-UD5, GA-790XTA-UD4 și GA-770TA-UD3. Mai multe informații gasiți aici .

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.