Nu are legătură absolut deloc cu gamingul dar în mod sigur are de-a face cu gamerii care sunt şi clienţi GIGABYTE. GIGABYTE Service Care este un program gratuit, oferit clienților care se află în imposibilitatea de a beneficia de garanție la vânzător pentru produsele GIGABYTE (plăci de bază și plăci video), deoarece firma de la care au fost cumpărate a dat faliment sau este închisă. Acest serviciu este pus la dispoziția clienților, de către GIGABYTE, prin intermediul paginii web www.servicecare.ro.

Pe site-ul servicecare.ro clienții au posibilitatea de aplica pentru acest serviciu prin completarea formularului de aplicare.

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsele trebuie să se afle în garanție la producător. Termenul de garanție pentru toate produsele GIGABYTE este de 3 ani de la data fabricației. Toate produsele acceptate în cadrul programului GIGABYTE Service Care vor fi soluționate în Service-ul GIGABYTE din București.
Aşadar, dacă aveţi vreo placă de bază sau video cumpărată de la răposatul Ultra Pro sau de la alte firme care au ales aceeaşi cale, ştiţi ce să faceţi.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.