PlayStation tocmai au făcut publică data de lansare pentru cel mai nou episod al aventurii lui Kratos tătic alături de flăcău.

Alături de această informație vitală pentru comunitatea PS din toată lumea, au mai făcut publică și data la care pot fi făcute comenzile în avans. Mai exact, pe 15 iulie.

Mie mi-au adus aminte că ar fi cazul să îl rejoc pe cel din 2018 și pe PS5. Lăsasem povestea fix la final și mai aveam ceva de explorat prin el.

Au mai anunțat și că noua iterație a seriei va fi disponibilă atât pentru PlayStation 5, cât și 4. Super important de știut că nu trebuie să scapi încă de bătrânul PS4.

 

De asemenea, într-o postare pe blogul lor au detaliat și conținutul suplimentar oferit pentru fiecare dintre versiuni. Atât digitală cât și de colecție. Mai multe găsiți aici.

Pentru oricare dintre versiunile scumpe primește un ciocan și diferite alte mici briz brizuri. Găsiți extra detalii în linkul de mai devreme și tot acolo puteți urmări și un unboxing filmat cu actorul Ryan Hurst (Thor în GOW Ragnarök).

Vă las să urmăriți trailerul.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.