Jocul celor de la Sony Santa Monica a atins un nou record in Regatul Unit in ceea ce privesc vanzarile. Este vorba despre celebrul joc, God of War, care a reusit sa se mentina foarte bine in topurile de vanzari PlayStation 4 (PS4).

Ceea ce este si mai bine pentru dezvoltator, din punct de vedere al veniturilor, este faptul ca noul God of War lansat, a vandut cu 35% mai multe copii decat predecesorul lui si anume God of War 3. A reusit sa depaseasca si succesul Shadow of the Colossus.

God of War

Datele prezentate in acest articol sunt pentru vanzarile fizice ale jocului. In ceea ce privesc vanzarile digitale, numarul acestora cresc de la o zi la alta. Sony nu a facut nici un fel de anunt in ceea ce privesc vanzarile jocului. Ne asteptam la o confirmare cat de curand.

God of War 4 este un succes si totodata o surpriza, in ceea ce privesc vanzarile. Jocul are competitori precum Far Cry 5 si recent Yakuza 6: The Song of Life. Ultimele doua jocuri mentionate reusesc sa se pozitioneze in spatele lui God of War, pe locul al doilea, respectiv pe al treilea.

Daca va intrebati, topul primelor 10 jocurilor, la capitolul vanzari sta in felul urmator:

  1. God of War
  2. Far Cry 5
  3. Yakuza 6: The Song of Life
  4. FIFA 18
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Super Mario Odyssey
  7. Fallout 4
  8. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  9. The Legend of Zelda: Breath of Wild
  10. Grand Theft Auto V

Daca doriti sa va cumparati jocul, dar inca nu v-ati decis daca se merita banii, puteti sa vedeti review-ul de pe WASD al jocului si sa tregeti concluzii de acolo, singuri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.