Te joci WoT cu alti 6 prieteni si sunteti foarte buni? Crezi ca poti sa invinigi pe oricine din Romania? Te motiveaza prieze poll-ul de 7.000euro? Atunci hai la singurul eveniment de WoT din Romania ! Premii pe masura, decoratiuni militare, locatie superba pentru finala, eu unul asa eveniment nu ratez.

 
 
Dragi tanchisti, e timpul sa va pregatiti pentru lupta! Veti avea parte de niste dueluri incendiare, odata cu anuntarea primului eveniment offline de 7v7 de World of Tanks organizat in Romania, organizat de catre Electronic Sports League! Va asteptam calduros in Bucuresti pe 29 si 30 noiembrie, la singurul bar de gaming din tara, Nexus Gamers Pub, pentru a fi alaturi de combatanti in efortul lor de a iesi invingatori!

A durat ceva pana am putut realiza un eveniment tipic ESL pentru jucatorii nostri de World of Tanks, insa asteptarea a meritat fiecare secunda! Putem organiza un astfel de eveniment multumita sponsorilor nostri: Wargaming, Logitech, LikeIT, KAKI.ro si Gamextv.

Printre noi va fi si un invitat surpriza! Veti avea deosebita placere de a vedea unicul Lab501 Full OC, o experienta de neuitat pentru orice gamer de pretutindeni!

Veti putea vedea un turneu numit „Nexus Challenge”, formatul fiind 7v7 iar modul Attack/Defense. Turneul are doua faze: online si offline. Partea online se va realiza prin doua cupe de calificar, fara nicio taxa de inscriere necesara. La sfarsitul acestora, vom afla cele 8 echipe care se vor duela pe 29-30 noiembrie la Nexus Gamers Pub, printr-un sistem dublu eliminatoriu. Daca nu puteti fi in persoana aici, nu este niciun fel de problema! Toate meciurile vor fi transmise live pe streamul ESL, pentru a putea fi traite cat se poate de intens si de catre cei de acasa!

Calificarile vor fi tinute pe 22 noiembrie de la ora 19.00 si pe 25 noiembrie de la ora 20.00.

Stadiul final al evenimentul se va desfasura pe data de 29-30 noiembrie, la Nexus Gamers Pub, locatie ce se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr.37.

De asemenea, toti ce vor veni vor avea sansa de a participa in cateva turnee create special pentru spectatori, cu premii in gold si multe altele!

Pentru finalisti, va fi o prada ce va merita acest razboi! Fie ca vorbim despre CASH, periferice, hardware, gold sau energizante Monster Energy, va fi o batalie demna de a intra in cartile de istorie!

Pentru detalii referitoare la inscrieri, vizitati linkul http://www.esl.eu/ro/wot/news/250874/

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.