AMD a anuntat astazi ca jucatorii pot obtine gratuit versiunile PC Odyssey Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins si Strange Brigade atunci cand achizitioneaza o placa video AMD Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570, odata ce jocurile sunt lansate.

Strange Brigade

Strange Brigade

Dintre cele trei jocuri care vor fi disponibile utilizatorilor, Strange Brigade va iesi primul, in aceasta luna. Jocul te duce inapoi in anii 1930 intr-o lupta impotriva reginei vrajitoare Saketi, care a inviat din somnul ei de 4.000 de ani, iar singurii care se pot confrunta cu ea si cu trupele sale mumificate este un grup de patru eroi neinfricati numit ‘’Strange Brigade’’.

Star Control: Origins

Urmatorul joc, care va iesi luna viitoare, este Star Control: Origins, fiind numai bun pentru pasionatii de spatiu, care vor merge intr-o calatorie plina de aventuri in spatiul vast. Jucatorii pot descoperi zeci de lumi misterioase noi, navigand printr-o mare varietate de planete prin univers. Jucatorii vor putea, de asemenea, sa isi creeze propriile universuri, creaturi extraterestre, nave si chiar sa-si proiecteze propriile etape de joc.

Assassin’s Creed Odyssey

Cel de-al treilea si ultimul joc este Assassin’s Creed Odyssey, care iese in luna octombrie si va duce in Grecia Antica, implicand unele dintre cele mai tari batalii ale istoriei, inclusiv una dintre regatele Atenei si Sparta. Soarta Greciei se afla in mainile jucatorilor care isi pot spori sansele de a castiga folosind unelte, care pot fi personalizate si nave speciale pentru batalii pe mare.

Strange Brigade va fi disponibil pe 28 august, Star Control: Origins va fi disponibil pe 20 septembrie, iar Assassin’s Creed Odyssey va fi disponibil pe 5 octombrie. Perioada de promovare incepe pe 7 august si expira pe 3 noiembrie 2018. Jocurile pot fi rascumparate pana pe 31 decembrie 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.