GRID 2 Mono Edition intră direct în cartea recodurilor pentru că este cel mai scump joc din lume. Această ediție specială include jocul GRID 2 PS3, o consolă PlayStation 3, un echipament complet de pilot de curse și… o mașină reală BAC Mono Supercar (viteză maximă: 272 km/h).

Codemasters a anunțat astăzi că a pregătit pentru lansare cel mai scump joc video al tuturor timpurilor: GRID 2: Mono Edition, la prețul de 125.000 £.

Această ediție este limitată la un singur exemplar și include jocul video GRID 2 în variantă PS3, o consolă PlayStation® 3, un echipament complet de pilot de curse și, nu în ultimul rând, un supercar BAC Mono cu tematică GRID 2.

BAC Mono este un supercar produs în Marea Britanie, care poate fi condus legal pe şosele, şi care este disponibil virtual şi în GRID 2. Creat din carbon ultra-rezistent, BAC Mono este echipat cu un motor cu patru cilindri, 2,3 litri, 280 de cai putere, care permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 2,8 secunde.

La preţul de 125,000 de lire sterline, GRID 2: Mono Edition a intrat în Guinness World Records drept „Cel mai costisitor joc video disponibil comercial – Ediție Specială” și include o serie de elemente unice în industrie:

  • Un exemplar al jocului GRID 2 pentru PlayStation 3, cu o copertă specială
  • Supercar BAC Mono personalizat GRID 2
  • O vizită de o zi la uzina BAC, care include un tur al fabricii și discuții cu tehnicienii companiei pentru ajustarea bolidului la preferințele personale ale cumpărătorului
  • O cască de curse GRID 2: Mono Edition – Bell Racing
  • Echipament complet de pilot de curse format din costum, ghete și mănuși, marca BAC Mono – GRID 2, create special pentru cumpărătorul acestei ediții speciale
  • O consolă PlayStation 3

GRID 2: Mono Edition este disponibil acum la precomandă în Anglia, însă doritorii din alte țări se pot înscrie la adresa sales@bac-mono.com.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.