Conferința anuala pentru tehnologia GPU (GTC) aduce impreuna cei mai mari experti din grafica si gaming din intreaga lume si companii care folosesc placile video pentru stiinta, industrie si alte domenii.

GTC a facut o oprire in Suzhou, China, unde CEO-ul Nvidia, Jensen Huang a tinut un discurs care contine cateva stiri captivante din gaming.

Minecraft, cel mai bine vandut joc video din lume, cu peste 176 milioane de copii vandute, primeste Ray Tracing pe Windows 10. Puteti vedea mai bine cum va arata in video-ul de aici.

In noiembrie 2019, Nvidia a invitat cativa dintre cei mai experimentati jucători de Minecraft din lume sa testeze jocul cu RTX. Creatiile lor au fost exceptionale, asa ca au fost compilate în acest video exclusiv.

Nvidia impreuna cu Microsoft Studios si dezvoltatorul Mojang adauga o noua forma de ray tracing, numita path tracing ce va fi lansata printr-un patch al jocului pentru versiunea de Windows 10.

Cu ray tracing, jucatorii de Minecraft vor sesiza o diferenta drastica si incredibila in calitatea imaginilor din lumile create de ei.

De asemenea vin vesti bune pentru devoratorii de pc gaming, anume au fost anuntate faptul ca sase jocuri noi vor beneficia de ray tracing: Boundary, Convallaria, F.I.S.T., Project X, Ring of Elysium si Xuan Yuan Sword Vll.

Project X

Acestea se alătura unor jocuri deja anuntate precum Bright Memory: Infinite, Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Minecraft, Justice, JX3 Online, SYNCED: Off Planet, The Legend of Sword and Fairy Vll, Watch Dogs: Legion si Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Cei mai mari publisheri din lume au anuntat ca ray tracing va fi inclus in francizele lor de top. Astazi, ray tracing este construit pe un ecosistem robust care include interfete de programare standard pentru aplicatii (API), suport in motoare de dezvoltare publice si private si implementate in jocuri de catre cei mai mari publisheri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.