Anul acesta South East Europe Championship este plin de echipe romanesti, 3 echipe romanesti la CS:GO si 2 echipe romanesti la LoL.

Daca pana acum turneul de League of Legends a fost dominat in totalitate de greci, anul asta speram ca romanii sa triumfeze.

XPC si Nexus vor reprezenta Romania la finala offline ce va avea loc la finalul acestei luni în cadrul East European Comic Con din Bucuresti (27-29 mai). Pe langa echipele romanesti, GplayBG (Bulgaria) şi Elysium (Grecia) vor completa lista echipelor participante.

Nu mai joaca ei cu numele WASD, dar tot merita toata sustinerea noastra. ang este tot WASDist.

Mai jos puteti vedea si declaratia lui ang: 

„Hard work pays off, cam asa trebuie sa incep. Nu am jucat perfect astazi, dar toti am muncit extrem de mult sa ajungem aici. Eu unul stiam de dinainte toate echipele care au participat la acest wildcard, facand cu cateva zile inainte un excel cu toate conturile lor de pe vest, astfel incat eram pregatit cu pick & ban phase-ul inainte de fiecare meci. Daca ma intreba cineva acum doua saptamani daca o sa jucam la SEEC anul acesta, raspunsul era nu. Dar am muncit extrem de mult toti, am faurit o echipa buna, cu un playstyle fresh si am reusit sa invingem cu brio toate echipele in acest ultim qualifier.

Nu stiu care sunt sansele noastre la playoff-ul offline, dar eu cel putin, o sa imi iau concediu de la munca in urmatoarele doua saptamani, o sa le caut conturile grecilor si ale bulgarilor si o sa le analizez toate meciurile, atat din 5vs5 cat si din solo-queue ca sa le gasesc punctele slabe. Sanse la podium avem, sunt constient ca si jucatorii mei o sa se antreneze intens pentru acest SEEC, noi cel putin vrem Romania sa ocupe pozitiile fruntase, la ambele jocuri !”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.