Battlefield 2042 primeste lista oficiala de harti disponibile pe 22 octombrie. DICE ofera detalii despre cele mai mari teatre de razboi create de catre studio.

Campurile de lupta de tip sandbox din urmatorul titlu al francizei sunt menite sa sustina meciuri pentru 128 de jucatori. In misiunea publicata astazi de catre DICE, studioul promite sa livreze un produs calitativ, cladit pe experienta acumulata dupa lansarea Battlefield 5 (o oportunitate de invatare, intr-adevar).

Cele 7 harti anuntate astazi au o tematica unica si fiecare va avea detalii care sa diversifice experienta jucatorilor de la meci la meci.

 

Breakway

O sa incepem cu elefantul din camera. Breakway este cea mai mare harta din toata istoria francizei Battlefield, cu 5.9 km2. Harta gazduieste scenariul inghetat al Antarcticii, unde jucatorii se vor lupta in munti, in tundra sau in mine. Pentru veteranii francizei Battlefield, Breakway readuce elemente apreciate din titluri mai vechi, precum Outlook din Battlefield 3.

battlefield-2042-anunta-hartile-pentru-lansare

 

Kaleidoscope

Dupa gigantul titlului, trebuie sa discutam si despre cea mai mica harta disponibila la lansare. Desi Kaleidoscope va fi cel mai mic camp de lupta ca marime, asta nu inseamna ca va lasa de dorit. Tematica urbana, specifica ,,oraselor de sticla” din Coreea de Sud, va provoca jucatorul la batalii verticale, unde pozitionarea superioara poate intoarce sortii unui meci.

 

Manifest

De la campuri de lupta neacoperite la harti care pot fi cucerite de catre soldati, Manifest schimba regulile jocului. Misiunea are loc in Singapore, unde jucatorii vor intra intr-un labirint stramt si metalic. Manifest poate fi visul celor care care isi vaneaza inamicii si cosmarul altora care prefera lupta de la distanta. Aceasta este una din hartile prezentate in trailerul oficial din cadrul E3.

 

Orbital

Una dintre cele mai interesante harti, actiunea orbitand in jurul rachetei (v-ati prins?). Orbital este localizata in Guyana franceza, iar jucatorii pot determina daca lansarea va fi realizata fara turbulente sau daca ,,Houston” va avea o problema.

Schimbarile hartii in functie de actiunile jucatorilor fac parte din sistemul Levolution, care aspira sa intensifice experienta Battlefield. Din pacate, nu vom puta sa plecam in spatiu cu racheta.

 

Discarded

Jucatorii titlurilor precedente sunt familiari cu Discarded, fiind harta prezenta in aproape fiecare Battlefield de pana acum. Localizata in Alang, India, batalia se va duce in zone dominate de apa. Parerile veteranilor vis-a-vis de Discarded sunt mixte, fiecare avand propriul set de experiente din trecut.

Zona de interes a hartii este Colossus, un vas masiv care ascunde un submarin la baza acesteia. Versiunea aceasta a hartii imbina zonele deschise cu zonele stramte, fortand soldatii sa se adapteze.

 

Renewal

Dupa coridoarele din Manifest si natura hibrida a hartii Discarded, avem un gigant al luptei in camp deschis. Renewal se afla in Egipt, unde tehnologia a creat o ferma futurista, despartita de desertul nemilos printr-un zid. Diferenta dintre cele doua zone de interes se va simti masiv, iar probabilitatea ca Renewal sa fie harta favorita a lunetistilor este destul de mare. Aveti grija la cap!

 

Hourglass

Ultima, dar nu cea din urma. Hourglass este o combinatie de nisip si sticla, gazduind orasul de neon Doha, din Qatar. Desi toate hartile din Battlefield 2042 vor fi influentate de dezastre naturale, Hourglass va oferi o experienta tensionata dar si plina de oportunitati cu ajutorul furtunilor de nisip. Aceasta este una din hartile mari ale titlului, unde lupta intre vehicule poate fi simtita din plin de catre jucatori.

Battlefield 2042 va fi disponibil oficial pe data de 22 octombrie, 2021 pentru PC, Xbox One, Series X|S, PS4 si 5.

Similar Articles

One thought on “Hartile din Battlefield 2042, pe scurt

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.