Nu există gamer care să nu fi jucat sau să nu fi auzit de seria HoMM. HoMM este un TBS (Turn Based Strategy) creat în urmă cu 20 de ani de către New World Computing, preluat şi continuat de 3DO şi mai apoi de către Ubisoft. Universul fantastic şi sistemul de luptă în stilul şahului are chiar şi azi extrem de mulţi adepţi care îşi pierd zilele şi nopţile în faţa PC-urilor.

Cum un lucru de succes trebuie să producă şi bani, Ubisoft a decis să ia cu asalt buzunarele împătimiţilor şi astfel au dus universul HoMM la următorul nivel, acela al MMO-ului.

Cum foarte mulţi dintre voi jucaţi aşa ceva, am considerat necesar să vă amintesc că pe data de 7 Aprilie se va deschide o sesiune de closed-beta, absolut gratuită. Tot ce trebuie să faceţi este să creaţi un cont pe website-ul Heroes of Might and Magic Online, de unde veţi putea face rost şi de un key, absolut gratuit. Un alt website care oferă key-uri este Computer Games, site de unde veţi putea descărca şi kit-ul de instalare al jocului.

Cerinţele pentru rularea jocului nu sunt mari. Aveţi nevoie de minim un procesor tactat la 1,7 Ghz(recomandat 2,6 Ghz), 512MB RAM, o placă video cu minim 64 MB RAM şi bineînţeles o conexiune la Internet.

Mai jos aveţi câteva screenshot-uri din joc iar pe website-ul jocului veţi putea vedea chiar câteva filmuleţe cu gameplay-ul. Nu uitaţi, perioada de test va începe pe data de 7 Mai.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.