Dezvoltatorii vor conchide noua trilogie HITMAN, World of Assassination, cu o misiune in Romania. Au fost dezvaluite toate cele 6 locatii care il vor plimba pe Agentul 47 prin emisfera vestica.

Pe site-ul oficial, au fost prezentate locatiile cronologice din HITMAN 3. Cum multi poate stiu deja, jocul debuteaza in Dubai, la deschiderea celei mai inalte cladiri din lume.

Watch the First 5 Minutes of Hitman 3's Opening Dubai Mission

A doua misiune in arunca pe 47 intr-un conac englezesc cu misiunea de a rezolva o crima, in stilul „10 Negri Mititei”. Apoi, celebrul asasin ajunge in Berlin, unde are oportunitatea de a participa la un rave haotic. Sau, poate strazile pline de neon si mister din Chongqing, China sunt mai pe placul vostru. Daca nici aici nu va convine, penultima misiune are in prim plan viile parfumate si pastelate din Mendoza, Argentina.

Insa, vedeta jocului si misiunea cea mai indragita a dezvoltatorilor este ultima, epilogul. Aici se va sfarsi trilogia World of Assassination, in Muntii Carpati din Romania. Locatia nu e una noua pentru serie, povestea din HITMAN 3 reprezentand o intoarcere la origini a lui 47. In Carpati au fost derulate experimentele care l-au transformat pe cheliosul nostru preferat in asasinul perfect.

HITMAN 3 se lanseaza pe 26 ianuarie pe Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia si PC (prin Epic Games Store).

Cu incheierea acestei trilogii HITMAN, inceputa in 2016, IO Interactive isi pot concentra resursele si timpul pe noul Proiect 007:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.