Pentru că nu era îndeajuns să auzi că o grămadă de continuări primesc componente de multiplayer, colac peste pupăză şi Hitman face la fel. Noul mod de joc introdus se numeşte Contracts, iar premiza jocului este cât se poate de simplă: Assasin’s Creed – Brotherhood în stilul Hitman.

Fiecare jucător îşi va putea alege trei ţinte (acele ţinte fiind şi ei jucători), restul fiind clar ca bună ziua. Cu fiecare ţintă omorâtă primeşti puncte, fiecare asasinat trebuie executat cât mai bine, într-un mod cât mai creativ pentru a primi cât mai multe puncte. 

 

Diferenţe între AC Brotherhood şi Contracts mode din Hitman: Absolution, este că Hitman promovează competiţia între jucători şi în special conţinutul generat de aceştia. De exemplu, fiecare jucător poate să îşi organizeze o serie de competiţii în care poate dicta modul de asasinat, duraţia meciurilor ş.a.m.d. Este un pas bun fiindcă IO Interactive vor să promoveze interacţiune între useri, dar în acelaşi timp cu toţii ştim că în general, un jucător casual nu va fi interesat de aşa ceva, majoritatea fiind interesaţi de meciuri rapide, satisfacţie garantată şi toate lucrurile bune servite pe tavă dacă se poate. 

 

Însă până la lansarea jocului pe data de 20 Noiembrie, vă invităm să vizualizaţi clipurile de mai jos pentru a vă putea face o idee.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DUEccOiC92E

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.