Mathijs de Jonge, Game Director la Guerrilla Games, a confirmat in urmatorul video ca Horizon Forbidden West se lanseaza pe PS5 in 2021. El mai vorbeste si despre o harta mai maricica, multe noi tipuri de animale-mecanice si despre puterea PS-ului.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qIyz_7Hz3U4[/embedyt]

 

Sony se tin de promisiunea de a aduce PS5-ul in iarna acestui an, dar se pare ca sequel-ul la Zero Dawn nu va fi un titlu de lansare. Eu personal ma bucur cand aud de amanari sau lansari tarzii, pentru ca 1.Mai mult timp in cuptor inseamna mai putine bug-uri; 2. Am timp sa-mi joc restantele.

Video-ul reprezinta un comentariu pus peste secvente din trailer-ul aratat saptamana trecuta la event-ul Sony. Mathijs de Jonge explica mai clar ce a fost prezentat acolo: faptul ca Aloy va putea explora pe sub apa, existand si creaturi marine, ca apare un trib de inamici care au invatat si ei sa imblanzeasca bestii cibernetice noi, ca mamutul, sau ca biosfera este in pericol si este din nou soarta jucatorului sa o salveze.

A vorbit si putin despre puterea SSD-ului de la PS5. Nu vor exista loading screen-uri „virtuale”, mecanicile de fast-travel sau restart de la checkpoint vor fi super rapide, iar boot-up-ul instantaneu. Totul este in conformitate cu ce ne-a transmis Sony insusi pana acum.

Horizon Forbidden West este sequel-ul direct la Horizon Zero Dawn lansat in 2017. Cel din urma se va lansa vara aceasta pe Steam, insa ca si primul joc, Forbidden West va face parte din lista premium de exclusive Sony.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Horizon Forbidden West se lanseaza pe PS5 in 2021

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.