Horizon Zero Dawn Complete Edition se lanseaza pe PC pe Steam si Epic Games Store. Pe 7 august, jocul isi pierde exclusivitatea pentru PS4 detinuta de aproape 4 ani.

Complete Edition-ul include DLC-ul Frozen Wilds si cateva feature-uri speciale pentru PC: suport pentru monitoare ultra-wide, setari si imbunatatiri la grafica (reflectii mai realiste, frunzis dinamic si altele), optiuni avansate pentru controller, FPS-uri deblocate si un mod de benchmark.

In trailer-ul proaspat puteti vedea cateva dintre aceste imbunatatiri grafice:

Horizon Zero Dawn Complete Edition for PC – PC Features Trailer

Comentariile la video au fost mult mai prietenoase fata de raspunsul fanboy-ilor PS de cand a fost prima oara anuntata portarea.

Horizon Zero Dawn Complete Edition pe PC este acum disponibil la precomanda pe Steam si Epic Games Store pentru 50$.

Asta nu inseamna ca Guerrilla Games nu vor ramane un studio first-party pentru Sony. Horizon Zero Dawn Forbidden West va fi tot un joc exclusiv, pe PlayStation 5 de aceasta data, cu data de lansare in 2021.

HZD face parte din elita de jocuri create cu ajutorul Sony, alaturi de Spider-Man, God of War sau jocurile celor de la Naughty Dog. A fost un joc monumental cand a aparut, iar reactia la Forbidden West cand a fost prima oara dezvaluit la eventul PS5 a fost pe masura.

Cu siguranta Guerrilla Games vor prin aceasta portare sa mentina interesul fanilor pentru HZD, dar si sa isi adune unii noi, iar comunitatea de gaming nu poate decat sa le multumeasca pentru asta.

Similar Articles

One thought on “Horizon Zero Dawn Complete Edition ajunge pe PC pe 7 august

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.