Humble Bundle contribuie la salvarea de vieti din India si Brazilia in urma cresterii numarului de infectari COVID-19. Pachetul include 21 de jocuri, printre care Undertale, Baba Is You, Hyper Light Drifter, Superhot.

Toti banii adunati din Humble Heal: COVID-19 Bundle se vor duce catre organizatii care se ocupa de ajutarea victimelor COVID-19 din India si Brazilia. E o ocazie buna sa va adaugati in librarie niste jocuri fantastice, plus cateva ebookuri si softuri daca tot vreti sa contribuiti la o cauza nobila. Sau vice-versa.

Humble Bundle Covid 2

India si Brazilia s-au confruntat in aceasta primavara cu o crestere inspaimantatoare a numerelor produse de Sars-Cov-2.

Potrivit statisticilor oficiale, circa 4.000 de persoane mor in prezent zilnic din cauza COVID-19 in India, unde numarul total al deceselor asociate COVID-19 de la izbucnirea epidemiei este de aproape 250.000. Valul de imbolnaviri se datoreaza noii tulpini a virusului, B.1.617, detectata de Organizația Mondiala a Sanatatii in 44 de tari.

In Brazilia, rata deceselor provocate de virus a scazut de la peste 4.000, la aproape 2.000 in aprilie. De la inceputul anului, pana pe 30 aprilie, au fost raportati 208.370 de oameni morti, conform Ministrului Sanatatii din Brazilia.

Toate bunatatile insumeaza $657, spun cei de la Humble, iar pretul minim cerut este de €16.63 (82 lei). De asemenea, puteti alege suma exacta care vreti sa se duca la fiecare din cele 4 organizatii:

Aflati cu aceasta ocazie ca HB si-a schimbat decizia de a elimina acele slidere. Planuiau sa le inclocuiasca cu doua optiuni: donarea de 5% sau 15% din bani catre caritate, restul mergand la HB.

Humble Heal: COVID-19 Bundle e disponibil pana pe 19 mai.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.