HyperX fac marele pas si intra in ton cu moda, lanseaza in cadrul CES 2018 o tastatura RBG si un mouse de gaming iluminat tot RGB.

Nu va ganditi ca mouse-ul este acelasi Pulsefire, dar cu iluminare RGB. Este un mouse complet nou si cu o forma total diferita.

Senzorul lui este PMW 3389, acelasi senzor intalnit si in Razer DeathAdder Elite. Iluminarea este mega fancy in jurul intregului mouse asa cum am vazut la mouse-ul de la Creative sau Asus ROG Pugio.

Din ceea ce se observa, forma este cvasi simetrica. Adica in afara de butoanele laterale care se gasesc doar pe partea stanga, totul este identic pe o parte sau pe cealalta.

Tastatura HyperX Alloy Elite RGB este prima lor tastatura full-featured RGB mecanica de gaming si ofera posibilitatea customizarii complete a culorilor, prin software-ul NGenuity.

Tastatura Alloy Elite RGB poate salva pana la 3 profiluri personalizate in memoria interna, modificabile cu o singura atingere. Este creata dintr-un cadru rezistent de metal, are butoane media dedicate, un port USB 2.0, control rapid asupra iluminatului si este disponibila în variantele de switch-uri Cherry MX roșii, maro si albastre.

Alloy Elite RGB are si un suport detasabil pentru incheieturile mainilor, precum si gravari ale tastelor de culoarea titanului. Dotarile suplimentare includ un mod “Game’, N-Key Rollover si anti-ghosting.

Mouse-ul Pulsefire Surge RGB o sa fie disponibil incepand cu al doilea semestru al anului, iar tastatura de la inceputul lunii ianuarie la pretul de 159€.

Tot cu aceasta ocazie au lansat si castile HyperX Cloud Flight, insa noi le-am testat deja si puteti citi review-ul ca sa aflati mai multe.

In comunicatul de presa mai precizau si de memoriile lor RGB care comunica prin infrarosu pentru sincronizarea iluminarii. O chestie chiar interesanta, dar vom discuta despre aceste detalii atunci cand vor veni la review.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.