Pentru ca industria jocurilor nu va fi niciodata in siguranta datorita unor site-uri ca NeoGAF, 4chan sau Reddit. Nu ca ar fi un lucru rau, caci tocmai ce s-au descoperit niste leak-uri interesante din proiectul Titanfall al studio-ului Respawn Entertainment.

După cum bine ştiţi, Titanfall este acel shooter cvasi mech combat sim unde verticalitatea e ca la ea acasă, însă după faza de BETA organizată de Respawn şi EA, mulţi useri au rămas cu impresia că jocul va cunoaste doar 3 moduri de joc si doua harti. Gresit!

Conform unor threaduri pe Reddit si NeoGAF cu surse de incredere, Titanfall va aduce o serie de aproximativ 15 harti si va avea inca doua moduri de joc (Pilot Hunter si Capture the Flag) pe langa cele 3 standard.

De asemenea, jocul va permite fiecarui user sa isi reseteze rangul din profil pentru a beneficia de anumite imbunatatiri precum XP boosts si alte exclusivitati printr-un sistem similar cu cel din seria CoD unde iti resetezi rangul personajului pentru a castiga un rang de Prestige.

Pe langa toate acestea, in fisierele jocului s-au gasit cateva liste ce contin numarul de arme disponibile (in jur de 20), echipamentul tactic si vestitele Burn Cards care actioneaza ca niste Perk-uri temporare.

Titanfall nu mai are mult pana cand va fi lansat pe data de 11 Martie pentru Xbox One si PC (prin Origin), asa ca vom vedea atunci ce si cum.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.