INNO3D introduce un nou membru in seria de placi grafice de gaming, si anume GeForce RTX 2070. De asemenea, gama acestei serii va fi formata din versiunile TWIN X2 si X2 OC.

Dotate cu noua arhitectura grafica NVIDIA Turing si platforma revolutionara NVIDIA RTX, noile placi grafice ofera ray tracing-ul in timp real, inteligenta artificiala si shading-ul programabil. Acesta nu este doar un mod complet nou de a experimenta jocurile – aceasta este experienta finala de gaming pe PC.

Editia INN3D GeForce RTX 2070 X2 OC este conceputa pentru jucatorii care vor o performanta excelenta pe tot parcursul zilei in jocuri sau alte activitati precum editarea.

Noile placi grafice INNO3D GeForce RTX 2070

Designul complex al acestui sistem de racire este compus din ventilatoare ultra-silentioase de 2 x 92 mm, un sistem unic de racire directa INNO3D (PDCS), tehnologia AI full-stop si placa de armare a firelor, oferind cea mai eficienta racire si cea mai buna performanta in jocuri la niveluri reduse de zgomot.

„Suntem optimisti sa castigam chiar si cea mai neutra pozitie a jucatorilor din punct de vedere al preferintei brandului, deoarece vor aprecia calitatea superioara pusa in productia noii serii INNO3D GeForce RTX 2070”, a declarat Ken Wong, manager de produs la INNO3D.

Ken mai adauga: „Puterea brutala, combinata cu performanta extrema in jocuri, rezolutia 4K, sistemul de racire complex si nivelul redus de zgomot valorifica toate caracteristicile pe care orice jucator ar dori sa le cumpere atunci cand achizitioneaza o placa grafica high-end”.

Noua serie INNO3D GeForce RTX 2070 va fi disponibila in curand. Deocamdata nu avem alte detalii legate de disponibilitate sau pret.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.