Intel va lansa anul acesta, în iunie, un nou cip care poartă numele de cod Haswell. Conform website-ului Hardware.info se pare că gigantul din Santa Clara are probleme cu implementarea USB 3.0 pe noua platformă.

Cei de la Hardware.info au publicat pe 1 martie o știre unde spun că o sursă din interiorul Intel a declarat că implementarea USB 3.0 pe cea de-a patra generație de procesoare Intel Core, Haswell, se face cu sughițuri.

Problema nu este una gravă, așa cum a fost cea cu conectorii SATA, ci mai degrabă una enervantă pentru end-useri. Din câte se știe până acum, sistemele echipate cu Haswell au probleme atunci când ies din Sleep Mode. Problemele nu apar la sistemul în sine, ci la echipamentele conectate prin USB 3. De exemplu, dacă un document deschis stocat pe stick este deschis atunci când sistemul intră în sleep, când va reveni la starea normală aplicaţia în care este deschis acel document se va bloca.

Conform documentului pe care cei de la Hardware.info l-au văzut, Intel nu consideră problema una gravă și plănuiesc remedierea ei în următoarele stepping-uri ale procesoarelor.

Contactat, purtătorul de cuvânt al celor de la Intel, Kristof Sehmke, a declarat că lansarea va avea loc la data stabilită și că nu comentează pe marginea acestui zvon.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.